^ Back to Top

Păstura

Datorită temperaturii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări structurale și biochimice (fermentația lactică), prin care dobândește calități nutritive cu totul deosebite. Astfel, în aproximativ trei luni de zile, polenul devine Păstură.

Datorita aciditatii ridicate, PASTURA  este foarte ușor de asimilat de către organism. Are un conținut bogat în vitamina K, zaharuri simple, aminoacizi, enzime. Valoarea sa nutritivă și antibiotică este de 3 ori mai importantă decât cea a polenului crud. Întrucât conține foarte mult seleniu, păstura
este un excelent detoxifiant. Este foarte recomandată pentru persoanele care suferă de tulburări digestive, anemie, probleme cu prostata sau ficatul.              

Se administrează câte o linguriță (3 g) pe zi. Se păstrează în ambalajul original, la adăpost de umezeală și căldură. 

ClickLink.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi SEO Romania