^ Back to Top

Lăptișor de matcă pur

       ARTICOLE SI INFORMATII:

Laptisorul de matca si acetilcolina
Cat laptisor de matca pur crud pe zi 
Lăptișor de matcă pur crud beneficii
Laptisor de matca pur crud compozitie
Lăptișor de matcă pur crud prospect
Laptisor de matca pur crud si potenta
Studii laptisor de matca pur
Retete pentru ten cu laptisor de matca
Ce tratam cu laptisor de matca pur
De unde cumparam laptisor de matca
Laptisor de matca pur in cosmetica
Laptisor de matca pur si fertilitatea

                 LAPTISOR DE MATCA PUR (CRUD)

         Este substanța produsă de glandele hipofaringiene ale albinelor, folosită pentru hrănirea larvelor în primele 3 zile de existență, și pentru hrănirea reginei pe parcursul întregii sale vieți. Datorită lăptișorului de matcă, regina le depășește pe celelalte albine atât ca dimensiuni, cât și ca durată de viață.

          Laptisorul de matca pur ( crud ), combate hipertensiunea deaorece multe studii* au aratat ca consumul de laptisor reduce colesterolul din sange.

    *Un studiu stiintific efectuat la Universitatea Kyung Hee din Corea de Sud ne arata ca, consumand laptisor de matca scade semnificativ nivelul de colesterol din sange, evitand hipertensiunea arteriala.

         Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de acetilcolina pura, aceasta substanta este raspunzatoare de memorie, putere de concentrare, intareste sistemul nervos, acetilcolina asigura conexiunea dintre neuroni fiind un neurotransmitator, acetilcolina nu este singurul neurotrasmitator, printre cei mai importanti ar fi: endorfina, serotonina, encefalina, adrenalina, dopamina.Acetilcolina se mai gaseste si in maduva spinari si alte zone ale sistemului nervos.  

         Produse naturiste se folosesc mult in industria cosmetica. Laptisor de matca este un ingredient nelipsit  in unele masti pentru fata, el ajuta la diminuarea considerabila a agneei, hidratarea profunda si catifelarea tenului. De aceea face parte din categoria remedii naturiste, cosmetice naturale, cosmetice bio, si poate fi combinat in retete cosmetice cu alte produse naturale cum ar fi mierea, gel de aloe vera, argila si altele. Lăptișorul de matcă bio pur este indicat si la persoanele care tin diete, deoarece contine o gama mare de vitamine ,minerale, aminoacizi, e revitalizant, energizant, excelent pentru copii si persoane in varsta.

             Un produs care se pastreaza in FRIGIDER!

  •                        COMPOZITIE  ȘI PROPRIETĂȚI:
  • - întreaga paletă de vitamine B, dintre care cea mai mare concentrație o are vitamina B5, numită și acidul pantotenic, fără de care e imposibil să asimilăm alimentele și care prezintă o acțiune benefică asupra sistemului nervos și a glandelor suprarenale, fiind foarte indicată în caz de stress accentuat, epuizare; lăptișorul de matcă pur are un conținut mai bogat în vitamine B decât drojdia de bere!
    - 10 HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic), substanță care se găsește doar în lăptișorul de matcă și care are efecte antifungice, antibacteriene și antivirale: întărirea imunității, revigorarea organismului.- acetilcolină (lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de acetilcolină pură): transmiterea impulsului la neuroni - memorie, putere de concentrare, întărirea sistemului nervos.- 18 aminoacizi, dintre care 8 esențiali: constituenți de bază ai proteinelor și precursori ai unor hormoni importanți pentru organism – de pildă, triptofanul este precursorul serotoninei, supranumită „hormonul fericirii”; aminoacizii joacă un rol important pentru întărirea și păstrarea imunității. - minerale, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali.Pe lângă toate acestea, lăptișorul de matcă pur mai este indicat și în caz de: insomnii, tulburări de menopauză sau menstruație, colesterol mărit și hipertensiune, afecțiuni endocrine și ale ficatului. Întârzie procesul îmbătrânirii.Lăptișorul de matcă pur se păstrează la frigider (2-6°C) sau omogenizat în miere 2%, la temperatura camerei (de ex., 10 gr lăptișor de matcă pur la 500 gr de miere).
  •             In cosmetica, Laptisorul de matca pur este un produs natural deosebit si apreciat pentru ingrijirea pielii. Este folosit in prepararea mastilor si cremelor pentru piele, acesta este un produs 100% natural, nu contine compusi chimici care dauneaa tesuturilor epiteliale.
    TEN MIXT SI NORMAL: 1 lingurita miere, 1 lingurita lapte, 2 lingurite infuzie musetel, 1g laptisor de matca ( toate aceste produse se amesteca si se aplica pe fata timp de 20 minute, se indeparteaza cu apa)
  • TEN GRAS: 1 albus de ou batut spuma, 1 lingura miere, 4 linguri iaurt, 1 lingurita polen crud, 2 linguri tarate fine de grau, 1g laptisor de matca pur(se omogenizeaza toate si se aplica pe fata timp de 30 minute se indeparteaza cu apa)
  • TEN RIDAT:1 lingura miere, 1 lingura avocado, 1 lingurita ulei de masline, 1g laptisor de matca pur(se obtine o pasta se intinde pe fata si se lasa 30 minute, se indeparteaza cu apa)

 


ClickLink.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi SEO Romania