^ Back to Top

Sapunuri naturale

SAPUNURI NATURALE:Toate aceste săpunuri sunt pe bază de miere. Pe lângă miere, majoritatea săpunurilor noastre conțin în plus uleiuri vegetale provenind de la anumite plante, înzestrate cu alese virtuți cosmetice. Vă oferim astfel un dublu răsfăț pentru pielea dumneavoastră! Aceste produse  naturale, sunt cosmetice care contin produse apicole  de exceptie de la albine, cum ar fi: propolisul, miere, polen, in combinatie cu uleiuri vegetale, ele ne hidrateaza si dezinfecteaza pielea.

    Miere/polen: Efectul antiacneic al mierii este dublat de cel al polenului. Prin conținutul său bogat în antioxidanți, vitamine, aminoacizi, minerale, polenul hidratează, hrănește și protejează pielea.

    Miere de cimbru: Mierea de cimbru hidratează pielea uscată, are efecte antiseptice și antivirale. E foarte eficientă împotriva coșurilor. Catifelează și oxigenează tenul. 

    Miere/ulei de măsline: Efectele hidratante, antibacteriene și antiacneice ale mierii sunt completate de cele ale uleiului de măsline, care calmează pielea iritată, afectată de razele solare. În plus, uleiul de măsline oferă tenului strălucire.

    Miere/propolis: Propolisul dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritațiilor pielii

    Miere/lavandă: În cazul acestui săpun, proprietățile dezinfectante ale mierii merg mână în mână cu efectele lavandei: catifelarea pielii și relaxarea spiritului prin parfumul său unic, intens și persistent.

    Miere/verbină: Un săpun hidratant, antiseptic și antiacneic datorită conținutului de miere. Iar verbina, supranumită de persani „planta sacră”, are proprietăți tonice, de reîmprospătare a tenului, dar și astringente, fiind foarte eficientă în tratarea rănilor, eczemelor, mușcăturilor de insecte

    Miere/lapte: Mierea în combinaţie cu laptele curăţă, hrăneşte şi împrospătează pielea. Nu e de mirare că una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile - Cleopatra, împărăteasa Egiptului - folosea lapte şi miere pentru diverse tratamente cosmeti.

   PASTA DE DINTI MANUKA HEALTH: Pasta de dinti cu miere de manuka si propolis, este un produs cosmetic de inalta calitate, nu contine flour si conservanti, aceasta pasta de dinti ajuta la mentinere  sanatatii cavitatii bucale, atat dinti cat si gingii.

    Crema de fata Manuka Honey 50 ml:Crema de fata cu miere de manuka un produs cosmetic de exceptie hidrateaza si ajuta la prevenirea ridurilor, imbatranirea prematura a tegumentului, reda stralucirea si luminozitate fetei.

    Crema de maini si unghii 75 ml:Crema de maini si unghii manuka honey un produs cosmetic deosebit prin caliatile sale avand in compozitia ei miere de manuka MGO TM 250+ si cheratina , aceasta este substanta care are grija de unghiile noastre, redand rezistenta si protectia unghiilor. folosind zilnic aceasta crema avem certitudinea unor maini frumoase.

  Balsam de buze MANUKA HONEY 4,5g:Balsamul de buze cu miere de manuka, acest produs cosmetic are in compozita lui miere de manuka MGO TM 250+, balsamul de buze ne regenereaza, hidrateaza, repara buzele uscate si crapate cu succes, acest produs este 100% natural.


   Mierea de MANUKA este certificata international prin codul MGO TM 250+ indica nivelul de Methylglyoxal ( 250 mg/ kg.), aceasta este substanta care arata proprietatiile mieri de manuka si este certificata si testata international.

 


 

ClickLink.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi SEO Romania