PENTRU APICULTORI (ACHIZITIE POLEN CRUD) tel:0371787000

Comandă on-line:                             
Pentru a putea comanda de pe site-ul apigold.ro trebuie să vă creați un cont, după care puteți adăuga orice produs în coșul de cumpărături. Pentru finalizarea comenzii urmați instrucțiunile standard ale programului. Puteți oricând renunța sau adăuga alte produse la coș. După lansarea comenzii veți primi pe adresa Dvs. de mail o informare cu înregistrarea comenzii. Ulterior veți  fi contactat telefonic pentru confirmare.                                   
                                   
Comandă telefonică:                                   
Dacă preferați să ne întrebați orice înainte de a comanda cel mai simplu mod este să ne sunați la numarul . Vom răspunde cu plăcere la orice întrebare și vă putem înregistra și comanda pe această cale!       

                                                             
Livrare rapidă:                                   
Onorăm toate comenzile efectuate până în ora 14:00 de luni până joi în 24-48 de ore (prin curier rapid). Dacă a-ți făcut comanda după ora 14:00 expedierea comenzii se face a doua zi și ajunge la dumneavoastră în 24-48 de ore din momentul expedierii. Comenzile efectuate vineri  se vor expedia luni și ajunge la dumneavoastra in 24-48 ore.

Comenzile facute de catre BAIMARENI nu au taxa de transport,se livreaza direct la adresa dorita.Daca aveti comenzi mai mici decat 50 lei si nu puteti face comanda pe site sunati la numarul de telefon de pe site!

Comanda minimina: 50 RON.

Transport gratuit peste 350 Ron:                                    

Pentru orice comandă mai mare de 350 RON Apigold.ro oferă transportul gratuit al comenzii (pe teritoriul României). Pentru comenzi externe se negociază condițiile la telefon sau e-mail.                                   
La o comanda mai mica de 350 RON costul transportului in Romania este de 12 RON.                                    
Schimbăm produsele gratuit:                                   
În cazul în care doriți schimbarea vre-unui produs(e), aceasta se face gratuit. Magazinul nostru online suportă toate taxele de transport! Produsele  desigilate sau cu ambalaj deteriorat NU le putem schimba! Din acest motiv vă rugăm să desfaceți produsele numai dacă sunteți convins că ați primit ceea ce ați dorit! Produsele care nu corespund calitativ le schimbăm și desigilat!                                   
                                   
Returnarea banilor:                                   
Dacă doriți banii înapoi, returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea comenzii, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Veți primi contravaloarea comenzii într-un cont bancar pe numele dvs. în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.                                  
                                   
Alte observații:                                   
Dacă doriți să fiți absolut sigur de disponibilitatea unui produs – ne puteți contacta înainte de lansarea comenzii, unde operatorii noștrii vă vor ajuta cu maximă amabilitate și profesionalism.